diumenge, 10 d’agost del 2008

Tremola Reykjavik

Avui torna a ser un dia semi-gay ! Direm que és un dia de transició per desplaçar-nos a la penúltima casa a la que ens allotjarem, a uns 20 km de Borgarnes. Per a qui pugui interesar, es diu Hvítárbakki, a Borgarfjördur per la carretera 514.

Fem la península de Snaefellsnes per la costa Sud. Ens aturem a veure unes curioses columnes de basalt creades capritxosament per la natura.



Arribem a l'allotjament i ens trobem amb una casa buida, sense recepció ni cap persona que ens atengui. Fem una incursió obligada a dins de la llar per que ens apretava la bufeta, i ens trobem que la casa molt nova, gran i està molt ben equipada, fins i tot amb jacuzzi.

Pujem fins el pis de dalt i veiem que cada habitació té el nom de cada inquilí, estarà al complet avui !

Fet demostratiu de la confiança que tenen els islandesos de la nul·la delicuència existent al país.

Tot dinant decidim improvitzar i anar de festa a Reykjavik ! Així que ens prendrem la tarda relaxada i anirem únicament a veure la catarata "catalana" d'Islàndia, molts no la coneixaran però existeix !

BarnaFoss (de fet la traducció real és la catarata dels nens)



Després de sopar, ens posem macos amb tot el millor del que disposem i que no desentoni massa amb els anoracs quechua... i cap a la capital !!!

Amb una mica de vergonya entrem triomfalment pels carrers cèntrics de Reykjavik amb la finestreta baixada i, qual "quillolo", posant Estopa a tot drap...

Aparquem lluny perque no ens reconeguin i ja entrem seriosament a la zona de pubs i per cert, recomanem el Hressingarskálinn, al número 20 del carrer Austurstraeti. Música en directe molt bona, bon ambient. Preu d'una birra 600 kr.

Ens crida l'atenció el vestuari de la gent autòctona, tothom molt elegant. Els nois amb americanes, corbata i bambes. També ens sobta la manera compulsiva en la que ens deleiten alguns ballarins en les pistes de ball.

Acabat el baiolteo tornem cap a l'allotjament, que ens queden uns 90 km per arribar-hi... Haurem observat per primer cop, que durant el transcurs de la nit, la llum sembla no esvaïr-se en cap moment mantenint una lleugera claror, la qual torna a intensificar-se cap a les 4 de la matinada...

RUTA :






3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi han fotos de la ballaruca?

Anònim ha dit...

Millor que no... Deixe-m'ho correr.. ..

Anònim ha dit...

No hi ha fotos, no !

Les poques que hi havia han sortit fosques o mal enfocades...

Observació generalitzada : No esperàvem que la mitja islandesa fos un tant més "obesa" del compte, sembla que les porcions enormes de pastissos i gelats tenen el seu efecte... :P