dimecres, 9 de juliol del 2008

Ós Polar abatut a Islàndia

Res, que m'he engrescat posant notícies que heu anat reportant darrerament i, com que veia també una mica aturada la cosa, m'he dit, calla tú i escriu-ho tot...! Que això també pot servir com a arxiu de notícies i tot el relacionat amb la temàtica !

Així que al taju ! Aquests islandesos en aquest tema concret ja els val... ai ai aiiii...

LA POLICIA ISLANDESA MATA L'ÓS POLAR DE GROENLÀNDIA

La policia d'Islàndia ha matat a trets l'ós polar que fa dos dies va arribar de Groenlàndia sobre un bloc de gel



La policia d'Islàndia ha matat a trets l'ós polar que fa dos dies va arribar de Groenlàndia sobre un bloc de gel. Segons la policia, ha matat l'ós després que intentés atacar el nombrós grup de periodistes concentrats a la zona per intentar captar la imatge de l'animal.

L'ós havia viatjat centenars de quilòmetres des de Groenlèndia fins a una reserva natural d'ocells a Skaga, al nord del país, on es va ordenar als veïns que no sortissin de casa per evitar un possible atac.

Es tracta del segon ós polar que ha arribat de Groenlàndia a les costes d'Islàndia en quinze dies. L'arribada d'óssos polars a Groenlàndia no és una novetat, però acostuma a passar un cop cada deu anys. Els experts atribueixen aquesta "anomalia" al desglaç provocat pel canvi climàtic.

El primer ós que va arribar fa quinze dies també va ser abatut per uns caçadors que tenien el permís del ministeri de Medi Ambient, cosa que va provocar una gran polèmica. Amb l'arribada del segon ós, les autoritats va decidir canviar d'estratègia i van anunciar que adormirien l'animal per ficar-lo dins una gàbia i retornar-lo al seu lloc d'origen. Al final, però, l'ós ha acabat mort. Avui


Je je je, aquest cop he trobat la notícia en català... :) Menys feinada a l'hora de llegir, oi ?

Collons, un que arriba no ! DOS !!! I se'l carreguen ! Si al final no s'extingeixen pel canvi climàtic, potser ho faran els Islandesos...