dijous, 31 de juliol del 2008

(N) ICE DAY

Ho tenim estudiat ! Anem fins el refugi de Jöklasel, a l'inici mateix de la llengua de glaciar Skálafellsjökull (VatnaJökull), a on es poden contractar excursions amb motos de neu pel damunt del glaciar. No reparem en que hi ha vehicles motoritzats que fan l'aproximació al refugi i “ni curts ni peressosus” fem la pujadeta amb el nostre Octavia... encertada experiència, tant pel disfrute del conductor (je je, ho he passat com un nan ! :P) com per estalviar-nos alguns eurillos...

Després de la nostra aventurilla de 4x4, ens enfundem uns monos de moteru (tots 5 !!! fins i tot la Segri ! Tot i que hagi patit una miqueta...) i ens posem al volant, ai no, al manillar d'unes motos de neu...!





Emulant els nostres herois d'Armagedoon... (s'escriu així ??) Per cert, per aquell que vulgui provar l'experiència, dir que no cal abrigar-se gaire, ja que allà et donen tot el material pràctic, un parell de botes d'aigua, el mono i el casc.

La carrera de motos molt divertida ! Primer se t'en va per aquí, després per allà, però al final ja li pilles el truc i fas les teves carreretes pel damunt del gel del glaciar...

Un cop acabada l'activitat, ens dirigim cap al llac Jökulsarlón, a on ens quedava pendent una sortideta amb un vehicle amfibi. Parem a dinar a un restaurant de carretera i seguidament ens embarquem cap al llac.







Acabarem el dia arribant als primers 1000 quilòmetres ! Unes compres, un soparet i ale ! Cap al llit i a escriure de nou la crònica diària (fins el dia que tinguem Internet i puguem publicar-ho...).







RUTA :