dijous, 31 de juliol del 2008

Costa Sud

Comencem el dia obrint carretera cap a Dyrhólaey. No ho tenim massa lluny, a uns 30 km. Aquí hi ha colònies d'aus marines enmig d'un paratge costaner agrest de sorres negres.



La veritat és que el paratge ens ha meravellat. Personalment l'ambient enfosquit del dia, emboironat i amb un lleuger plogim, suau però persistent, ha omplert l'entorn d'un to místic fascinant.



Per fi hem vist (i de ben a prop) uns Puffins !!! :D A Escòcia ho vem perseguir molt i no hi va haver manera... Què dir d'aquests animalons... són d'un simpaticon...! donen el rotllo aquest d'au bonachona, rotllo com els pingüins, no...? :P

Anem a la població de Vik, just al costat, per veure els Trolls que surten de l'aigua (que s'han intuït una mica des de Dyrhólaey), però la boira s'intensifica i ens imposibilita de capturar bones imatges... Vejam demà cóm està el tema !

Passem, això sí, pel punt d'informació i ens indiquen que hi ha unes coves a uns 15 km d Vik, així que decidim visitar-les i, després d'un tram a on no existeix la carretera, anem a petar a l'indret, a Hjörleifshöfdi.



Com que anem bé de temps, decidim tornar a “casa” a jalar, passant primer de nou per la cascada de SkogarFoss i pujar fins al capdamunt d'aquesta, ja que el dia anterior només vem estar per la base.



També ens acostem a veure el Museu de Skogar, a on es poden visitar unes cases que conserven la manera en que vivien antigament.



Ja per la tarda, fem un intent d'acostar-nos a la glacera per veure si es poden llogar unes motos de neu. L'intent es queda en això, en intent ! La carretera, a banda que ja no entrava dins l'assegurança del vehícle, està més encarada al trànsit de 4x4's tot i que a poc a poc es pot avançar... El problema torna a ser l'intensa boira, que al cap de 5 km ens obliga a tornar enrera... entenent que poques motos anàvem a veure aquest dia...



RUTA :




1 comentari:

Balaji ha dit...

Hi Xavi, You went to an excellent place. I can't even imagine these type of houses and roads. It look like an Art!!

Convay my regards to sanda and your friends. Keep posting more pictures...