dijous, 31 de juliol del 2008

ARENAS MOVEDIZAS

S'ens presenta un dia gay avui, no hi ha masses activitats a l'àrea, que no hàgim fet ja o que no estiguin al nostre avast per les limitacions de grup... No fem kayak ni avioneta, i el senderisme també l'hem de deixar per una altra ocasió...

En haver poca cosa avui, ens busquem emocions pròpies...!

Anem cap un far que hi ha a prop de Höfn, fins a Stokksnes, on es diu que "en ocasiones se ven focas"...

És un dia més nuvolat que els anteriors i amb un vent bastant fort. Ens fiquem per una carretereta camí al far, i comencem a veure zones a on la carretera queda esborrada del mapa, per la sorra que empeny el vent.

Quan ja veiem el far a tocar de la ma, en una pujadeta inesperada, ens queda el cotxe embarrancat a una duna que ha sorgit del no-res... Tirem endavant, tirem enrera i no fa més que empitjorar la situació...









Comencem a arreplegar rocs del camí, a arrancar pals de fusta de tanques properes i comencem a treure sorra de sota del Octavia, fins que la part de les rodes va quedant despejada i, fins i tot un dels costats s'arrepenja sobre terra sòlid... posem pedres sota les rodes, els pals de la tanca, i mentre 4 empenyen, tirem marxa enrera i... EUREKAAA !!!!!



Deixem el cotxe aparcat en "safe zone" i pels nostres cataplins que havíem de veure el far ! així que fem el tram que faltava caminant i arribem a la costa, i els seus petits habitants...







RUTA :




8 comentaris:

Anònim ha dit...

that's way too cool.

Unknown ha dit...

So good......

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.

Anònim ha dit...

Masses novetats de cop...

De moment el que més m'agrada de moment és el tema de les motos. Ha de ser divertit.

Per cert, no penso posar cap frase en anglés.

Anònim ha dit...

"ens queda el coche embarrancat en una duna que ha aparegut del no-res..." ja... Qui conduia?

Anònim ha dit...

Notícia d'avui: "Un eclipsi de Sol enfosqueix els cels de l'Àrtic, la Xina i Sibèria" No esteu a l'àrtic però poc us falta. L'heu vist?

Balaji ha dit...

Nice pictures. Keep going on...

eL MeLóN CóSMiCo ha dit...

Peazo vacaciones os estais pegando.
Nosotros estamos mas negros que los negros del TOP MANTA, y hemos visto pescaitos (fritos y en el restaurante), nos hemos comio un Pingüino helado (http://tbn0.google.com/images?q=tbn:cMon8AVfHClPTM:http://gabitogol.blogia.com/upload/20061204021510-helado-de-tierra.jpg), y por lo demas podeis ver las fotos en el blog, www.masnegrosqueelchochodemiabuela.com.

Bueno amiguitos, ya nos ireis diciendo como va todo, pero si te dejan conducir a ti, supongo que estareis mas tiempo trabajando, que de vacaciones :)
La melona dice que los pajarracos de las fotos y los icebergs estan mu cachondos.