dimecres, 23 de juliol del 2008

De compres !

Ahir vem anar a fer la compra del jalar que ens endurem des d'aquí !

Al final no ens hem carregat amb masses kilos que la cosa va justa, ja que no hauríem de superar els 15 Kg per maleta facturada (x persona, òbviament)

Per mostra, la nostra part (és a dir, 2/5 parts) :



Home, clar, a primera vista pot semblar que se li està posant èmfasi a la llonganisa... errr... bé, doncs sí !!! (vamos, que em sé d'una que embolica xoriços amb paper de regal i tot !) ...hem posat certa importància al tema llonganisses ja que és un bon producte de la nostra terra, pot aguantar molt fora de la nevera i no creiem que en puguem trobar allà...

Tot sigui que no ens posin pegues a l'hora de passar-les pels controls dels aeroports !

De roba anem afegint i intentem treure tot el posible, pel tema del pes... per a mostra, un botó : (o molts botons, je je je) :P



La mosquitera que no falti !!!


12 comentaris:

Marta ha dit...

Eso es, que no falte nunca un buen fuet!!! (es lo mismo que llonganiza,no?)
Chicos, estoy emocionada, ya veis que soy una gran seguidora de vuestro blog islandés.Bueno, ahora ya tenéis las viandas y la ropita preparada. De hecho, no se si quizás el viaje comenzaba hoy. Espero que no sea demasiado tarde:
http://download.sigur-ros.co.uk/sigur_ros-untitled6.mp3

Y por un tema de casualidades, mi nuevo vecino es islandés!
Besos y disfrutad! quiero crónica, eh??

Anònim ha dit...

Sí Marta !

Nos encanta tu fidelidad !

Te vamos a llamar la "imperecedera"... ya que como esto va de la tierra de Elfos y Trolls, el nombre te queda que ni pintado...! ;)

Ah ! Nos vamos el Sádado !!!

Anònim ha dit...

Si senyor una bona llonganisa, como dicen en otras tierras "De lo que se come se cría"

Unknown ha dit...

No sé si et deixaran passar la llonganissa, potser l'hauries de dur amagada a sobre i si et "caxejen" digues que és lo normal dels Badia....

Anònim ha dit...

Només 15 Kg per persona? Amb quina companyia voleu? K no factureu la maleta?

Anònim ha dit...

Per cert, potser ja ho controleu, però he trobat un link d'una persona que va viure a Isalndia fa més de 2 anys i em fa gràcia veure certes coses d'aquell blog que em recoren el vostre:

http://erasmusenislandia.blogspot.com/2006/01/de-vuelta-en-reykjavik.html

Anònim ha dit...

I seguint amb això, he trobat que aquesta poersona te un blog més actual, http://oria.blogsome.com/, a on diu coses com aquestes:

"Islandia en Dutifrí

Que Islandia está de moda y que cada vez interesa más a los españoles es toda una realidad. El domingo noche, a horas intempestivas, Islandia fue el país protagonista de Dutifrí. Me ha llamado la atención que ha pasado un año desde que se pusieron en contacto conmigo para preguntarme por españoles que estuvieran allí y preguntarme algún dato islandés. No sabía que costara tanto tiempo realizar este tipo de programas.

Entre los temas que trataron:

Icebar (donde trabajé)
Terremoto que hubo a finales de mayo
Avistamiento de ballenas
Libertad sexual y la noche islandesa
Museo del pene/Faloteca
Blue Lagoon
Geysir
Suicidios
Indepencia islandesa
Promiscuidad (suelen perder la virginidad con 13 años)
Festival vikingo de Hafnafjordur
Gulfoss
Pesca (las costas y aguas son de propiedad privada por lo que hay que pagar al granjero/dueño de la zona)
La matanza de dos osos polares que llegaron desde Groenlandia

Inutilidad del paraguas en Islandia por el viento y lluvia perpendicular
Creencia del país en la existencia de elfos
Mayor tasa de fecundidad de Europa
El reportaje ha estado muy divertido y han seleccionado mucha música islandesa. En la web del programa se pueden ver algunos trozos del programa. Eso sí, el agua islandesa y en especial la del Blue Lagoon es mala para el pelo ya que lo seca por que supongo que Sardá tuvo que cortarse la barba tras impregnársela con la pasta de sílice que hay en el recinto.

Muy gracioso el gallego caradura que se hizo pasar por madrileño en un programa de Telemadrid para poder promocionar su música."


Tenieu controlat aquest personatge? Está força be tot el que explica sobre el vostre destí hi han links i a més a més vídeos.

Anònim ha dit...

Doncs sí !

15 kilets per persona... Ryan Air !

És tant sols el primer vol el que tenim bastant limitat, a partir d'allà amb els altres no tindrem problema...

Estan bé els blogs !!! algun ja el tenia vist !

Dues horetes i taxi cap a l'estació del Nord...!

;)

Anònim ha dit...

Molt bones nois i noies !

Moltes felicitats per aquesta pagina web és molt chuli. Que tingué bon viatge,....a per cert les Burgers de Tonyina no són molt bones ....però la gana les farà boníssimes..je, je...petons Marta de Viladecavalls

QUEEN ha dit...

Osti tu!!! pero cuántos aviones pilláis??? y... os habéis parado a pensar el pestazo que echará el fuet en un par de dias de llevarlo metido en una mochila???

QUEEN ha dit...

Osti tu!!! pero cuántos aviones pilláis??? y... os habéis parado a pensar el pestazo que echará el fuet en un par de dias de llevarlo metido en una mochila???

Marta ha dit...

Chicos!!! venga esa crónica!!! que vuestros fans estamos deseando leeros...yo también estoy deseando teletransportarme y cenar esta noche con vosotros. Y Sigur Ros? hoppipolla! hoppipolla! hoppipolla!