dilluns, 4 d’agost del 2008

Fiords de l'Est

Està clar que Islàndia és un país de contrastos i de molta diversitat. Avui toca Fiords ! en concret el fiords de l'est de l'illa. Més endavant també passarem per uns altres fiords, però ja serà quan fem la volta i anem cap a la banda oest.



Només amb aquests dies ja podem confirmar el que tant havíem llegit i sentit, Islàndia sembla tenir els ingredients de diversos països agrupats en un de sól : volcans i glaciars, llacs, rius i catarates, deserts, platges ferotges i penya-segats, fiords i per muntanya, la que vulguis...! Sembla com si els déus haguèssin agafat un ingredient de cada indret diferent del planeta, haguèssin fet un còctel i, ben barrejat, haguèssin creat aquesta meravellosa terra, que de fet és la zona més "jove" del planeta...!

Doncs res, que després del fiords i del rollaco aquest, arribem al nostre següent allotjament, que és una cabana per tots 5, a prop del poble d'Egilsstadir.

Dinem a la cabana i a la tarda visitem la zona del llac Lagarfljót i la seva curiosa cascada de Gengifoss, a més de creuar pel bosc més representatiu d'Islàndia, Hallormsstadur, donada l'escasetat d'arbres del país.



RUTA :




1 comentari:

joan ha dit...

Hola, la propera setmana marxem a Islandia i ens agradaria fer la mateixa ruta que vosaltres.. Em pots enviar el contingut del teu blog però en un únic arxiu?

Gràcies,

cjoanc@gmail.com