dimarts, 12 d’agost del 2008

El finaaaaaal, del veranoooo...

Doncs sí, amb el cor colpit per la inmensa tristesa de tornar, els viatgers es mentalitzen que el periple ha arribat a la seva fi i que toca tornar...!

I quina CALORACAAAAAAAAAAAAAA !!!! Un infern !

Un infern tornar !

Un infern la calor a Barcelona !

Un infern dormirrrr !

Quan ja estàvem aclimatats i ja èrem tant islandesos com els que més, toca tornar. Quan ja estàvem acostumats a anar amb màniga curta i sense abrigar-se tampoc massa, toca tornar. Quan ja estàvem acostumats a dormir amb llum solar i fins i tot amb la finestra oberta, toca tornar.

La bufetada de calor a l'arribar a l'aeroport de Barcelona és molt forta !

Bé, abans de tot això, la tornada la fem per grups. Mentre que la Sandra i jo tornem a primera hora del matí, ja que teníem planificada una setmana més a Wales, però es va truncar per mesures sanitaries preventives.

El retorn el fem passant per Londres. Aterrem a Stansted i hem d'agafar el següent vol a Gatwick, així que hem de fer un transfer entre aeroports. Aquest finalment és molt senzill i es fa a través d'un autobus (Terravision) fins a Victoria Station (75 minuts) i agafar el Gatwick Express, que en mitja hora et deixa a l'aeroport de Gatwick.

Al final, aquest petit tour resulta ser una visita pels indrets més emblemàtics de la ciutat de Londres, ja que passem pel Big Ben, Tower, Tower Bridge, el "pirulo", etc...

Els demés, Carles, Sandra i Jaume disposen d'un matí més, i l'aprofiten per banyar-se a les tranquiles aigües del famós Blue Lagoon, a pocs quilòmetres de la capital.

Doncs aquí acaba el nostre periple islandés (del 2008, perque sempre es pot tornar ! :P), però seguirem en línia i seguirem actualitzant el blog amb idees que ens han anat surgint durant el viatge... amb peticions populars, conclusions de viatge, suggerències per futurs viatgers, mapes de ruta, etc... i tot el que se'ns pugui anar acudint...!

Lo dixo ! ens veiem i ens llegim !!!




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembleu uns mosqueters!!

Si fa molta calor, ja us ho deiem!!

Benvinguts a casa! Ens veiem

Anònim ha dit...

Va ja serà menys. Per passar l'estona mireu que diuen en un article del Periodico ja que us en fotieu en una foto sobre certs animals:

El hallazgo de la mandíbula de un oso polar dentro de un tiburón hace saltar la alarma

Hay algo indiscutible: en el estómago del tiburón había una mandíbula de oso polar. El debate comienza al tratar el estado del plantígrado cuando se topó con el escualo. ¿Estaba vivo o muerto? Si era un cadá- ver cuando fue devorado, como sostienen los especialistas en tiburones, sería un caso extrañísimo, la primera vez que ocurre algo así, pero no tendría especial relevancia; acabaría archivado en el apartado de curiosidades. Ahora bien, si el animal estaba vivo, como señalan los científicos que vieron el vientre del escualo, bueno, en ese caso, pobres osos polares.
El hallazgo sería el remate de un auténtico annus horribilis, el 2008, en el que estos animales han sido primero víctimas del deshielo de los casquetes, después blanco de las escopetas de Islandia --donde dos osos polares, los primeros que llegaban a la isla en 20 años, fueron acribillados a balazos por la policía-- y, por último, si se confirma que el plantí- grado engullido por el tiburón sintió los dientes de la bestia marina porque estaba vivo, relegados por vez primera al segundo lugar en el podio de los depredadores árticos.

Algo ocurre con las focas. Ocurrió en junio, cuando el Instituto Polar de Noruega comenzó a preguntarse qué estaba matando a las focas del archipiélago de Svalbard.
Los tiburones de Groenlandia --que pesan una tonelada, llegan a los 200 años y son capaces de sumergirse hasta los 2.200 metros-- eran los principales sospechosos, así que los científicos realizaron autopsias para comprobar qué estaban comiendo. Ahí apareció la mandíbula del oso polar.
"Nos asombró tanto que nos echamos a reír", ha dicho la investigadora Kit Kovacs.
Aunque los estudiosos de los escualos dudan de que estos sean capaces de merendarse a un plantígrado en buena forma, en el organismo noruego argumentan que el clima actual es óptimo para esta lucha de titanes: el deshielo hace que los osos tengan que pasar más tiempo nadando y el aumento de la temperatura de las aguas origina que los tiburones puedan llegar más al norte, hasta el lugar que habita el diezmado oso polar, que ya forma parte de la inquietante lista de animales en peligro de extinción.

Anònim ha dit...

well its nice to know that you have great hits here.