dilluns, 4 d’agost del 2008

Walking on the moon

Ens tornem a llevar molt aviat ! Hem quedat per trobar-nos a les 8 a.m amb el Frederick al punt d'informació del poble de Reykjahlíd.

En Frederick ens portarà amb el seu mega 4x4 per les mateixes entranyes de l'illa, dins de la zona de Myvatn, el famòs "llac dels mosquits".



De bon començament ja s'observen les típiques fumaroles, clares indicadores de la pressió volcànica de la zona. I ens aturem en un primer cràter en forma d'estadi de futbol, abans d'endinsar-nos de debó cap a l'interior.



La ruta realment és impressionant, enmig de deserts de lava, diversitat de colors, la ben anomenada "terra lunar", perque ben bé sembla com si estiguèssis caminant pel nostre satèl·lit...



Fem una caminada entremig de la gorja del dragó



Tot seguit arribem a la zona del volcà d'Askja, a on en uns 2,2 km arribem al volcà Viti, que contempla en el seu interior una petita piscina natural d'aigües calentes, en un entorn magnífic.



Al final del dia, haurem estat 12 hores en ruta amb el bon amic Frederick, un noi molt entrempat ! ; Quedem plenament satisfets de l'experiència i amb un gran bon sabor de boca !

RUTA :






5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem parat a Akureyri, a fer un cafetó i aprofitant que tenia wi-fi per penjar els darrers tres dies !

Anem cap a l'Oest ara, a la recerca de foques !!!

A reveure !

Marta ha dit...

Oye, yo también quiero un Frederick así que no perdáis de vista....nunca se sabe!

Balaji ha dit...

Nice pictures! But you found water in the moon? Amazing!!!

Anònim ha dit...

Ei, aquí l'Albert, que anirà a seguir les vostres passes d'aquí a pocs dies i a assegurar-se que no dieu cap mentida, hah, és broma ... de la única cosa que dubto són de les fotos, son vostres¿? amb aquell tros de camàra que tenies, no? molt bones, i la info també, en traurem profit segur.
ens comuniquem aviat!
salut!
A.

Unknown ha dit...

Hola, carai quin tros de viatge.
Mestic tornant boig per escriure Jaume, ara soc q Meknes i el teclat es barreja arab, buf. Molt maques les fotos, fa fred oi, pos na que us ho passeu molt be compte qmb els geissers i ja et portare alguna samarreta de lq seleccio. Tu portq alguna pedra eh.
Salut i fins aviat