dilluns, 28 de juliol del 2008

PER FI INTERNET !!!

Sembla que tindrem dificultats a trobar Internet a tots els lloc així que potser les cròniques no les podem publicar el mateix dia i potser van apareixent unes quantes de cop...!

Comença el nostre periple Islandés del 2008 ! Per fi ja tots de vacances !!!

Són més de les 12 de la nit del dissabte 26 de Juliol del 2008, i per tant, data oficial de l'inici del nostre viatge.

Hem deixat cal Yago, d'on veníem de celebrar el seu cinqué aniversari, i el primer contratemps que ens enduem, és el de trobar-nos el cotxe obert i tot potes enlaire, armilla, triangles, papers del cotxe, cleenex's i tots els pràctics i poc valuosos objectes que teníem dins del cotxe... El qual ens el trobem tot manegat, seients descolocats, fins i tot el maleter...

Però res, que un Saxo és molt fàcil d'obrir i els molt fillsdesamare s'esperaven trobar algo de valor...

Bé, doncs al cap d'unes escasses dues hores, sense dormir, agafem un taxi i enfilem camí cap a l'estació del Nord a on agafarem el bus que ens durà a l'aeroport de Girona.

Són les 4:30h del matí i ens trobem amb la resta de la tropa...! Arriben el Carles, la Sandra i el Jaume i facturem maletes, agafem “priority access” per a tots i ens anem cap a la porta d'embarcament.

Fem una bacaineta, ja que cap ha dormit tot el que voldria...



Es nota de qui és la càmera oi !?!!?!? je je je...

Després d'un parell de vols, amb escala de 4-5 horetes a Londres, arribem a Islàndia. A Londres feia un temps molt bo, i un cop a Keflavik, la temperatura no és dolenta, però bufa mooooolt de vent, i això sí que resulta emprenyador a l'hora que incrementa la sensació de fred...

Fem canvi de divisa i posem en pot comú uns 1000 euros en korones islandeses (a dia d'avui, surt a uns 122 mil aprox. Krones !), i reparem en que tampoc sabíem a quina companyia de lloguer de cotxes concreta ens havíem de referenciar... així que tirem al bulto i anem a la de “marca blanca”, la Nationalle o algo així.. no recordo... i bingo ! Era allà, i conseguim el Skoda Octavia, prèvia disputa amb un altre client que també “pujava” pel mateix vehícle.

Afegim conductor adicional i una petita assegurança extra per posibles maldecaps... :P

Sortim a buscar el cotxe i després de fer uns quants passejos pels diferents pàrkings de l'aeroport al final aconseguim trobar l'Octavia..! Està força bé i sembla també força nou !

Així que emprenem el primers passos amb el cotxe (0 km) i anem a comprar a un súper-mercat, el del porquet rosa, que és dels més barats d'aquestes terres.

Comprem lo imprescindible comptant que no tindrem cuina en 6 dies...! (tenim posada la confiança en les llonganisses !!!). El supermercat del “porquet” el trobem tot just sortir de l'aeroport, aquesta cadena de supermercats (Bónus) són dels més econòmics del país. Curiosa secció dels “refrigerats” al supermercat, que consisteix en tota una estancia sencera que fa les funcions de nevera i tota ella està refrigerada a una baixa temperatura i plena dels estants pertanyents a tota mena d'aliments que necessiten d'aquestes temperatures... (Iogurts, Carns, verdures congelades, etc...)

Anem direcció Reykjavik primer, i un cop passat aquest, cap a Selfoss i Hella. Després d'uns 80 km arribem al que serà el nostre primer allotjament a Drangshild. Aquí estarem les següents 3 nits.

De camí, per això, ja ens hem topat amb la primera cascada espectacular de la zona...! Sabem que en veurem de moltes de catarates en aquest periple islandès, però de ben segur que cada una té la seva especial particularitat...! Aquesta, en concret la de Seljalandsfoss, és una cascada que es pot vorejar fins a creuar-la pel darrera, oferint tota una nova perspectiva ben original !



Tanquem el dia amb 195 km, dutxeta (i nosaltres amb la cura particular diària del infermeru de la tropa)

L'allotjament és una GuestHouse a on compartim un recinte amb un total de 7 habitacions, cada una grandeta amb bany propi, i un hall grandet comú a totes elles, amb taules, cuineta, sofà, tv, jocs de taula, etc... està xulo !

Avui estem sols ! Demà ens diuen que tindrem companyia... Ens fotem a sopar allà mateix unes amanidetes i les notres llonganisses i xoriçet amb pa amb tomàquet. Cal dir que l'aigua de l'aixeta és boníssima !! Diuen que quasi millor que l'embotellada... oju al datu !

Apa, a dormir que ja fa unes horetes que no ho fem !

RUTA :




6 comentaris:

Ricardo ha dit...

Buenas soy el Ricardo el chofer del Carles, Sandra y Jaume, jejejeje.

Veo que estais bien me alegro, iré siguiendo el bloc,pero con las cronicas tan extensas pocas cosas me contareis cuando os vea.

Haced una foto del coche con la carga completa del maletero ya que fue motivo de charla de más de una hora.

Por cierto mañana vuelvo a trabajar, ya se me ha acabado lo bueno.

Ricardo

Marta ha dit...

Así que una buena compra, un hostal chulo y una cena de embutidos. De momento todo muy tranquilito, quiero acción!!!!!

Balaji ha dit...

Hi Xavi,
You are sleeping nicely (like Office) Ha ha ha!!!!

Anònim ha dit...

Carai, això si que és una cascada. És salvatge.
Aneu amb compte amb la llonganissa que com els hi agradi als islandesos ho teniu clar. Us veig muntant una empresa d'exportació del producte català...

Anònim ha dit...

Eps !!!

Com costa trobar internet per aquí...

Xavi ! quin Xavi ets ? els Xavi's identifiqueu-vos, que hi ha més Xavi's que llonganisses !!!

Balaji ! we Try to write more ! Don't sleep in the office and work for me !!!

MARC ha dit...

Hola San & CO.!!
Som el Marc i la sheila dsd Corbera.
Ja veiem que el viatge promet, encara que tirant tant de llonganissa no pot ser bó!! per que no probeu amb el bacallá d`alla?? jeje
Ptons i bon viatje a TOTS!!